Actueel

Hoogbegaafden onderwijs nu ook op WereldKidz Bolenstein en WereldKidz Palet

Hoogbegaafden onderwijs nu ook op WereldKidz Bolenstein en WereldKidz Palet


WereldKidz is al ruim 7 jaar dé expert op het gebied van voltijds hoogbegaafden onderwijs in Maarssen. Na het succes van het toparrangement op WereldKidz Duivenkamp wordt het concept komend schooljaar uitgebreid naar WereldKidz Palet en WereldKidz Bolenstein.  Het onderwijs in het toparrangement sluit aan bij de onderwijsbehoefte van hoogbegaafde leerlingen. Deze leerlingen leren vaak op een andere manier en hebben behoefte aan uitdagend onderwijs passen bij hun niveau.


Expert in onderwijs voor hoogbegaafden

De WereldKidz scholen in Maarssen werken en leren intensief samen. Niet alleen als scholen onderling maar ook in een uitgebreid netwerk van scholen met ervaring in het hoogbegaafden onderwijs. Het onderwijs is dus continu in ontwikkeling om te blijven aansluiten bij de onderwijsbehoefte van de leerlingen. De ervaren leraren zijn specifiek geselecteerd, speciaal opgeleid en daarmee expert op het gebied van onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen.


Onderwijs in het toparrangement

Uniek aan het onderwijs in het toparrangement op WereldKidz Bolenstein en WereldKidz Palet  is dat de leerlingen onderdeel uitmaken van de reguliere groepen. Een mooie aanvulling op onze voltijds HB groepen op WereldKidz Tweesprong, locatie Duivenkamp.  De leerlingen volgen de topklas één dag per week met het zogenaamde topdown HB-programma. In het toparrangement is er extra aandacht voor o.a. sociaal emotionele ontwikkeling en HB vakken zoals filosofie, rekenspecials, strategische denkspellen en onderzoekend en ontwerpend leren.


Wilt u meer weten over het toparrangement? Voor meer informatie kunt u contact opnemen: Jantinevanderlecq@wereldkidz.nl


Media
  • PHOTO-2019-06-17-19-07-26
  • PHOTO-2019-06-17-19-07-26 1